Oldal frissítése

CELLY WALLY422 fekete

4,3 46 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY WALLY422 fekete

Bemutatjuk a Celly Wally minőségi pénztárca típusú mobiltelefontokot. Ez egy nagyon kifinomult és aprólékos termék, amely mindig meg fog lepni praktikusságát és eleganciáját illetően. Az első pillantásra kedvelni fogod a kellemes műbőr borítást és a mágneses záródást. Ennek hála többé nem okoz bonyodalmat vagy kellemetlen hangot a tok kinyitása, mint tépőzáras társainál. Mondhatni a mágneses rendszer egyszerű és nagyszerű.

Pontosan a te telefontípusodra lett kitalálva. De ez még nem minden! A tok rekeszeiben dokumentumokat, papírpénzt és akár aprópénzt is tarthatsz. A Celly Wally-val nem lesz többé szükséged külön pénztárca. Minden fontos dolog ott lesz a telefonod mellett, és a tok természetesen véd a kopások, karcolások, por és szennyeződések ellen.


A legjobb elhagyták az olasz gyártó a végéig. Wally, akkor, köszönhetően a kivágott keret pontosan fényképek és videók rögzítése, anélkül, hogy húzza ki a telefont. És ha fárad aktív munka, egyszerűen a ház, hogy egy állvány, és tegye "a telefon legyen a kedvenc sorozat.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S5 mini

Típus és anyag

Anyag Műbőr

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  PP897z1fgb
Termékszám:  WALLY422

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20