Oldal frissítése

CELLY Urban Kit fekete

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

CELLY Urban Kit fekete

A CELLY Urban Kit készlet minden rendezvényen, kiránduláson vagy akciódús külföldi nyaraláson határozottan jól jön a legjobb fényképek elkészítéséhez. Az egész csomag ideális keveréke mindannak, ami az ideális fotózáshoz vagy filmezéshez szükséges. Így a praktikus zárható csomagban egy okostelefonokhoz vagy akció kamerákhoz alkalmas bővítménnyel ellátott mini tripod állványt, három kiegészítő lencsetartót és egy távirányítót találsz a kamera exponáló gombjához.

A CELLY Urban Kit fekete fő előnyei

  • Eszközök készlete a legjobb videók és fényképek készítéséhez
  • Bármilyen okostelefonhoz, kamerához vagy fényképezőgéphez alkalmas
  • 8 mm átmérőjű lencse-rögzítők
  • Háromféle bővítmény különböző típusú fényképezéshez - MAKRÓ, HALSZEM és PANORÁMA
  • Egy praktikus és könnyű tripod állvány, amely különböző felvételi szögeket tesz lehetővé
  • Az egész készlet egy praktikus cipzáras útitokban tárolható
  • ClickNanoTri, ClipandClick és ClickRemote készletek
  • Egyszerű, bepattintós "Clip and click" rendszer
  • Praktikus Bluetooth gomb akár 10 méteres hatótávolsággal
  • A csomag mérete 17 × 22 × 7 cm

CELLY Urban Kit - segítő utazáshoz

A praktikus, zárható, cipzáras toknak köszönhetően, amely belső hálós zsebbel rendelkezik az apró tárgyak számára a CELLY készlet mindig és mindenhol nálad lehet, és egyetlen fényképezési lehetőség sem lephet meg. Kompakt méretének köszönhetően a csomag bármilyen táskába vagy kézitáskába belefér. Elsősorban a praktikus és könnyű mini tripod állvány fog jól jönni, amely bármilyen fényképhez biztosítja az akció kamera, az okostelefon vagy a fényképezőgép beállítását az ideális szögbe. Az állványhoz tartozik egy bővítmény egy 55-85 mm-es okostelefon rögzítéséhez és egy 1/4 hüvelykes menetes bővítmény az akció kamera felcsavarozásához. A fényképezés sokkal könnyebbé tételét szolgálja a Bluetooth-technológiás kapcsolattal működő távvezérlő. Így akár tíz méteres távolságból vezérelheted a fényképezőgép exponáló gombját.

Három választási lehetőség

A csomagban három objektív is található, amelyek az egyszerű "Clip and click" elv alapján működnek, és egyszerűen felhelyezhetőek a telefon kamerájára. A rögzítő elemek minden 8 mm átmérőjű kameralencséhez alkalmasak. A csomagban megtalálható a HALSZEM bővítmény, akár 180 fokos felvételekhez lekerekített oldalakkal, a MAKRÓ bővítmény kis objektumok, például rovarok, apró tárgyak, virágok részleteinek és hasonlók fényképezéséhez, és végül a PANORÁMA bővítmény tájképek készítéséhez panoráma módban.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Műanyag

Állványfej

Állványfej típusa Fej nélkül (csak csavar)

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Tok
Kód:  PP908a3
Termékszám:  URBANKIT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15