Oldal frissítése

CELLY TWINS fekete

4,1 22 értékelés

CELLY TWINS fekete


A kábel már nem fog zavarni

A CELLY TWINS mini akkumulátoros fülhallgató remek kiegészítő a mindennapokra, aminek köszönhetően nem csak zenét hallgathatsz, de könnyebben telefonálhatsz is. Tökéletesen illeszkedik a füleidbe, főként alakja és méretei miatt. Mivel kis méretekkel rendelkezik, biztosan meg fog lepni a hangzás minősége és a mély basszusok is. Egyértelműen nem fog rontani a lejátszási listád adta élményeken. Telefonáláskor a hang csak az egyik fülhallgatóba megy, zenehallgatás közben pedig mindkettőbe.



Černá Bluetooth sluchátka CELLY TWINS

A fekete CELLY TWINS Bluetooth fülhallgató és annak legfontosabb jellemzői

  • Miniatűr méretek
  • Integrált mikrofon a telefonáláshoz
  • Töltő tok
  • Multipoint funkció - több eszköz csatlakoztatására
  • A fülhallgató akkumulátorának állapotát az okostelefonon fogod látni
  • A környezeti zaj izolálása


Multipoint, töltő tok és akkumulátor állapotjelzés az iOS eszközökön

A CELLY TWINS nagyszerűen alkalmazható hansdfree funkcióban, és így a hosszú beszélgetések után sem fog fájni a füled. A Multipoint funkció lehetővé teszi a fülhallgató akár két készülékhez való csatlakozását is Bluetooth segítségével. A biztonságos szállításhoz és az egyidejű töltéshez egy praktikus tok szolgál. A tok egy óra alatt feltölti a készüléket, és az akkumulátor állapotát pedig a mobiltelefonod kijelzőjén is követheted (csak az iOS operációs rendszerekkel ellátott mobiltelefonokra érvényes).

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  FXD099
Termékszám:  BHTWINSBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20