Oldal frissítése

CELLY TWINS ACTIVE fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY TWINS ACTIVE fekete


A vezetékek már nem fognak zavarni

A CELLY TWINS Active vezeték nélküli fejhallgató kiváló kiegészítőd lesz a mindennapi életedhez. Lehetővé teszi nemcsak a zenehallgatást, hanem a telefonhívások kezelését is. Tökéletesen illeszkednek a füleidre, főként alakjuk és méretük miatt. Annak ellenére, hogy a fejhallgató kicsi, meg fogsz lepődni a hangminőség és a mély basszus hallatán. Biztosan nem fogja elrontani a kedvenc zenéid lejátszását. Telefonálás közben a fülhallgató csak az egyik oldalonaktív. A zene hallgatásakor természetesen mind a kettő.




A fekete CELLY TWINS Active Bluetooth fejhallgató fő jellemzői

  • Miniatűr méretek
  • Integrált mikrofon a telefonáláshoz
  • Újratöltő tok
  • Multipoint - több eszköz csatlakoztatása
  • A fejhallgató akkumulátorának állapotát az okostelefonodon láthatod
  • Környezeti zajkioltás
  • Bluetooth 5.0
  • True Wireless funkció


Multipoint, újratöltő tok & akkumulátor állapotának jelzése iOS eszközökön

A CELLY TWINS Active handsfree funkciója jó társad lesz hosszú hívások során, és nem fog fájni a füled sem. A Multipoint funkció lehetővé teszi több Bluetooth készülék egyszerre történő csatlakoztatását mindkét eszközhöz. A True Wireless használata biztosítja, hogy mindkét oldalon lévő fülhallgató külön-külön csatlakozik a Bluetooth segítségével, így biztosan nem kell foglalkoznod a  kábelekkel. A biztonságos tároláshoz és az egyidejű töltéshez egy praktikus tokot használhatsz. Mindössze egy óra alatt feltölti az akkumulátort a további hallgatáshoz, miközben a töltöttség állapotát az okostelefonodon kísérheted figyelemmel. (csak iOS operációs rendszerrel működő eszközökön).

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Akkumulátor

Akkumulátor üzemideje (tok) 9 óra
Kód:  FXD0100
Termékszám:  BHTWINSACTBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05