Oldal frissítése

CELLY Selfie Kit fekete

Kiegészítők a termékhez

CELLY Selfie Kit fekete

A legjobb szelfik elkészítéséhez bármilyen környezetben a telefonon kívül már csak egy dolog hiányzik. És ez konkrétan a CELLY Selfie Kit, amelyben minden tartozékot megtalálsz a tökéletes fotók és videók elkészítéséhez magadról és a barátaitól. És hogy ezt ne csak otthon vagy a kertben tehesd meg, az összes felszerelést elteheted egy praktikus úti tokba, és indulhatsz is bárhová a készleteddel a nagyszerű fényképekhez.

A CELLY Selfie Kit fekete fő előnyei 

  • Eszközök készlete a legjobb videók és fényképek készítéséhez
  • Bármilyen kamerás okostelefonhoz vagy tablethez alkalmas
  • Legjobb 8 mm átmérőjű lencsékhez
  • Háromféle bővítmény különböző típusú fényképezéshez - MAKRÓ, HALSZEM és PANORÁMA
  • A vaku három különböző színhőmérsékletű móddal rendelkezik
  • Az egész készlet egy praktikus, cipzáras úti tokban tárolható
  • Egyszerű, bepattintós "Clip and click" rendszer

CELLY Selfie Kit - segítő utazáshoz

A tok cipzárral zárható, és praktikus méretben készült, amely könnyen belefér bármilyen kézitáskába, táskába és hátizsákba. A csomagban három lencse is található, amelyek az egyszerű "Clip and click" elv alapján működnek, és egyszerűen felhelyezhetőek a telefon kamerájára, továbbá egy hasonlóan egyszerű rendszerrel csatlakoztatható kiegészítő vakut a fényképezőgéphez. A rögzítő elemek minden 8 mm átmérőjű kameralencséhez alkalmasak. A csomagban megtalálható a HALSZEM bővítmény, akár 180 fokos felvételekhez lekerekített oldalakkal, a MAKRÓ bővítmény kis objektumok, például rovarok, apró tárgyak, virágok részleteinek és hasonlók fényképezéséhez, és végül a PANORÁMA bővítmény tájképek készítéséhez panoráma módban.

A sötétség már nem lep meg

A bővítmények valamennyi típusa és vaku bármilyen mobiltelefonhoz vagy tablethez alkalmas. Az összes nagyszerű pillanatban, amelyek rosszabb fényviszonyok között zajlanak, jó szolgálatot tesz az ún. Clicklight vagy bepattintós kiegészítő vaku a fényképezőgéphez. A legváltozatosabb helyzetekhez a hideg, meleg vagy kombinált fény közül választhatsz.

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Monopod

Tulajdonságok

Tömeg 0,17 kg

Anyag

Anyag Műanyag

Állványfej

Állványfej típusa Fej nélkül (csak csavar)
Kód:  PP908a2
Termékszám:  SELFIEKIT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05