Oldal frissítése

Celly GLASS - Samsung Galaxy J7 (2016)

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS - Samsung Galaxy J7 (2016)

Fólia nélkül hordod magaddal a telefonodat? Nem akarod, hogy képernyőd összekarcolódjon? Akkor pont megtaláltad a Neked való terméket: a Celly Glass képernyővédő fólia megvédi képernyődet a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén. A védőfólia mintegy 5-ször erősebb, mint maga a telefon képernyője.

A fő előnyök

  • Edzett üveg, mely 5-ször erősebb, mint a kijelző
  • Védelem a mechanikai sérülések és szennyeződések ellen
  • Nem korlátozza az érintés általi vezérlést
  • Nem hagy buborékokat

Egyszerű alkalmazás

A fólia teljes felülete edzett üvegből készült, hátsó felét rendkívül könnyen tapadó szilikon fedi, mely segíti az egyszerű telepítést. A fólia, és a képernyő között egyáltalán nem marad így hely. Mindent, amire szükséged van a sikeres telepítéshez, megtalálsz a csomagban. 

Nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló technológia nem hagy buborékokat a védőfólia felületén, így gyakorlatilag lehetetlen észrevenni. A Celly Glass fóliái olyan minőségi alapanyagból készültek, hogy szinte lehetetlen rajtuk keresztül a készülékedet összekarcolni bármilyen éles tárggyal, legyen az kés vagy akár lakáskulcs. 

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy J7

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r91m3
Termékszám:  GLASS556

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05