Oldal frissítése

CELLY Perfetto Samsung Galaxy A3 (2017) készülékhez

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY Perfetto Samsung Galaxy A3 (2017) készülékhez

Ez a nagyon ellenálló CELLY kijelzővédő fólia megbízhatóan védi a mobiltelefonja kijelzőjét a különféle szennyeződésektől, karcolásoktól és egyéb más sérülésektől, amelyek a mindennapos használat velejárói. A tükröződésmentes bevonata véd a tükröződéstől, amely igénybe veszi az Ön szemét, és megnehezíti a kijelző olvashatóságát. A védőfólia speciális ragasztó réteggel is rendelkezik, amely eltünteti a már meglévő apróbb karcolásokat. A felragasztása nagyon egyszerű, amely során nem keletkeznek buborékok a kijelző és a fólia között.

Legfontosabb jellemzők

  • A mobiltelefon kijelzőjének tökéletes védelme
  • Fényes felület
  • Javítja a kijelző reakcióját
  • Speciális ragasztó réteg
  • Nagyon könnyen felhelyezhető
  • Antisztatikus és tükröződésmentes
 

Megbízható védelem a speciális technológiának köszönhetően

A buborékmentes felhelyezés után biztos lehet abban, hogy a mobiltelefonjának kijelzője teljes védelem alatt áll az olyan külső hatásokkal szemben, mint a karcolások, a szennyeződések vagy a por, amelyek a mindennapos használat velejárói. A védőfólián nem látszódnak meg az ujjlenyomatok. A speciális UV-sugárzást csökkentő technológiának köszönhetően pedig hatékonyan védi az Ön látását.

 

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy A3

Rendeltetés

Rendeltetés Kijelzőre

Felület

Felület Fényes
Kód:  PP899a1r5z03
Termékszám:  SBF643
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15