Oldal frissítése

CELLY Twins Air white

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY Twins Air white

Kényelmes zenehallgatás egész nap

A Celly Twins Air vezeték nélküli fejhallgató tökéletesen illeszkedik a füledbe sportolásnál is, és gondoskodik a kényelmes zenehallgatásról a nap folyamán. A fejhallgató kiváló minőségű, kiegyensúlyozott hangzást biztosít a külső környezet tökéletes elnyomásával . A Twins Air a True Wireless technológiával büszkélkedhet. A kényelem érdekében többfunkciós gomb áll rendelkezésre.


A Celly Twins Air vezeték nélküli fejhallgató fő jellemzői - fehér

  • Vezeték nélküli Bluetooth technológia 10 m-es eléréssel
  • Kihangosító funkció
  • True Wireless technológia
  • A fejhallgató nagyon könnyű és kényelmes
  • Többpontos két eszköz egyidejű csatlakoztatása
  • Többfunkciós gomb az egyszerű kezeléshez
  • Praktikus újratölthető tok
  • A csomag tartalmaz sport kiegészítőket
  • Fehér színű kivitel


Kihangosító funkció

A fejhallgató kihangosító üzemmódban használható a kényelmes híváskezeléshez. Annak elkerülése érdekében, hogy ilyenkor a környezeti zaj ne záródjon ki teljesen, csak a bal oldali fülhallgató használható. A Celly Twins Air fülhallgató többpontos technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a két eszköz egyidejű csatlakoztatását vezeték nélküli Bluetooth interfészen keresztül.


Praktikus újratölthető tok

A csomagban található egy praktikus Twin Box, amely a fejhallgató biztonságos tárolásán kívül akár 90 perc alatt is feltölthető. A beépített akkumulátor akár 2,5 órányi zenét hallgat. Ha fejhallgatót csatlakoztatsz a telefonhoz, az aktuális akkumulátorállapot (iOS telefonok) közvetlenül a kijelzőn látható.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  PP906a7
Termékszám:  BHTWINSAIRWH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05