Oldal frissítése

Celly GLASS Samsung Galaxy S7 él

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Samsung Galaxy S7 él

Ha van egy mobiltelefon Samsung Galaxy S7 Él minden bizonnyal értékelni ezt praktikus kiegészítője, így védi a képernyőt a telefon. Celly Glass néven rejt egy nagyon tartós és praktikus üveg kijelző fedelét. Ez készült speciálisan feldolgozott üveg, amely védi a telefon kijelzője leesés és a karcolásoktól.

legfontosabb jellemzői

  • A kifejezetten a Samsung Galaxy S7 él
  • 5-szor tartósabb kijelző
  • ANTI-BLUE-RAY réteg
  • lekerekített élekkel
  • maximálisan átlátható
  • Egyszerű és gyors telepítés


A teljes burkolat csak kibír a képernyőn a telefon, ahol továbbra is szilárdan tartsa nincsenek hézagok vagy korlátozások dotykovosti. Ez fedele teljesen átlátszó, szűrők nélkül, és nem befolyásolja a láthatóságot, vagy a kijelző funkció. Sőt, fel van szerelve ANTI-BLUE-RAY réteg védi a szemét az UV sugarak ellen, amely árad a kijelző a mobiltelefon. 

Köszönhetően a speciális gyártási technológia akár 5-ször tartósabb, mint az aktuális képernyő a mobil eszközön, lekerekített élekkel biztosítja, hogy még azután is, a gyakori húzza ki a zsebeket nem jön le. A telepítés nagyon egyszerű, és nem hagyja őket semmi csúnya buborékok.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7 Edge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r91c8g
Termékszám:  GLASS591F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10