Oldal frissítése

CELLY Glass pro Samsung Galaxy S8 Plus

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY Glass pro Samsung Galaxy S8 Plus

Egy okostelefon vásárlása után fontos szempont lesz annak külső védelme. Egy képernyő védő fólia megvásárlása rengeteg pénzt és aggodalmat takaríthat meg neked a telefon leejtésekor. Habár csak 0.3 mm vastag, mégis nagyon ellenálló. Könnyen illeszkedik a telefonra és nem maradnak alatta buborékok sem.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott a Samsung Galaxy S8 + -ra
  • Vastagság: 0,3 mm
  • Könnyen felhelyezhető
  • Anti Blue Ray réteg
  • Lekerekített széleinek hála pontosan illeszkedik
  • Védi a telefont a karcolásoktól
 

Páratlan védelem

Egyszerűen csak helyezd fel a fóliát telefonod kijelzőjére, és az szorosan tapad és illeszkedik rá, anélkül, hogy a képernyő érintési érzékenységét befolyásolná. A fólia teljesen átlátszó, nincs rajta szűrő és nem befolyásolja a kijelző láthatóságát és funkcióit. ANTI-BLUE-RAY bevonata megóvja szemedet az UV sugaraktól, melyeket a képernyő visszaver.

 

Magas ellenállás

A speciális gyártási technológiának köszönhetően ötször ellenállóbb, mint a telefon saját kijelzője. Lekerekített széleinek hála biztos lehetsz benne, hogy nem jön fel. Felhelyezése rendkívül egyszerű és még buborékok sem maradnak alatta. 

 
 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S8+

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r91c8m
Termékszám:  GLASS691F

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20