Oldal frissítése

Celly GLASS Microsoft Lumia 640/640 Dual SIM

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Microsoft Lumia 640/640 Dual SIM

Ha rendelkezik egy Microsoft Lumia 640 mobiltelefonnal akkor biztosan értékelni fogja ezt a praktikus kiegészítőt, megengedve a mobiltelefonjának a kijelzőjének a biztonságban tartását. A CELLY Glass név mögött egy kifejezetten tartós és praktikus üveg kijelzővédő rejtőzik. Egy speciálisan készített üvegből készült, amely megvédi a mobiltelefonja képernyőjét a sérülésektől, amelyek leeséskor vagy a megkarcolásakor történne.

A teljes védőüveg egyszerűen felragasztható a mobiltelefonja kijelzőjére, amelyen szorosan rajta marad hézagok vagy bármely korlátozás nélkül. A védőüveg teljesen átlátszó, filterek nélkül, és nincs hatással a láthatóságra vagy a kijelző funkcióira. 

A speciális termelési technológiájának köszönhetően 5-ször tartósabb, mint a mobil készülékének az eredeti képernyője, és a lekerekített élei biztosítják azt, hogy nem jönnek le a gyakorta történő zsebekből való kihúzáskor. A felszerelése kifejezetten egyszerű, és nem hagy semmilyen látható légbuborékot.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Microsoft
Telefon modell Lumia 640, Lumia 640 Dual SIM

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő
Kód:  PP899a1r95b
Termékszám:  GLASS477

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20