Oldal frissítése

LG V10 Celly GLASS

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG V10 Celly GLASS

Tok nélkül hordod a telefonodat? Szeretnél biztos lenni abban, hogy nem karcolódik meg a kijelződ, tok használata nélkül? Pont ebben segít a Celly Glass védőüveg. Bebiztosítja a kijelzőt a karcolások ellen, elnyeli az ütéseket, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén. A védőüveg 5-ször erősebb, mint a telefon kijelzője. 

Fő előnyök

  • Az edzett üveg 5-ször erősebb, mint a kijelző
  • Védelem a mechanikai sérülések és szennyeződések ellen
  • Nem korlátozza az érintőképernyé érzékenységét
  • Nem hagy buborékokat

Egyszerű felhelyezés

A fólia teljes felülete edzett üvegből van kialakítva. A hátsó oldalon egy rendkívül jól tapadó szilikon réteg található az egyszerű felhelyezés érdekében. Felragasztás után a film és a kijelző között nem marad a legkisebb hézag sem. Minden, ami szükséges a felhelyezéshez, megtalálható a csomagoban.

Magas keménység és tartósság

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a védőüveg nem hagy buborékokat maga után, így szinte nem is látható. A Celly Glass védőüveg annyira jól véd, hogy még az éles tárgyak, mint a kések és a kulcsok sem árthatnak telefonodnak. 

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell V10

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r94u
Termékszám:  GLASS540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05