Oldal frissítése

Celly GLASS LG K4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS LG K4

Ha van egy LG K4 mobiltelefonja, minden bizonnyal értékelni fogja ezt a praktikus kiegészítőt, ami megvédi a telefon képernyőjét. A Celly Glass nagyon tartós és praktikus üveg képernyővédő. Speciálisan kezelt üvegből készült, megvédi a telefon kijelzőjét leejtésből adódó sérülések és karcolások ellen.

Legfontosabb jellemzői

  • kifejezetten LG K4-hez tervezték
  • 5-szor tartósabb, mint maga a kijelző
  • ANTI-BLUE-RAY réteg
  • lekerekített élek
  • maximális átlátszóság
  • egyszerű és gyors ferakás


Egyszerűen csak csatlakoztassa a képernyővésőt a telefonja kijelzőjére, ahol az szilárdan megáll hézagok és a képernyő érintési funkció akadályozása nélkül. A képernyővédő teljesen átlátszó, nincsenek benne szűrők, és nem befolyásolja a láthatóságot vagy a kijelző funkció működését. Sőt, fel van szerelve ANTI-BLUE-RAY réteggel, amely védi a szemét a mobiltelefon képernyője által kibocsátott UV sugarak ellen.

A speciális gyártási technológiának köszönhetően akár 5-ször tartósabb, mint maga a képernyő a mobileszközön. A lekerekített élek biztosítják, hogy a kijelzővédő nem jön le, amikor kihúzza a telefont a zsebéből. A felrakás nagyon egyszerű, és nem hagy semmilyen buborékot maga után.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell K4

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r94n5
Termékszám:  GLASS549

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20