Oldal frissítése

CELLY GLASS LG G5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY GLASS LG G5

Védelem nélkül hordod a telefonodat? Szeretnéd megúszni karcolások nélkül, de nem szeretnéd tokban tartani a készüléket? A Celly Glass üvegfóliát pontosan erre találták ki. A védőfólia megvédi a készüléket a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén. A védőüveg ötször erősebb, mint a telefon kijelzője.

A fő előnyök

  • Az edzett üveg ötször erősebb, mint a kijelző
  • Védelem a mechanikai sérülések és a szennyeződések ellen
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem hagy buborékokat

Egyszerű felhelyezés

A fólia teljes felülete edzett üvegből készült. A fólia hátsó oldala egy réteg rendkívül erős szilikon ragasztóval lett ellátva az egyszerű felhelyezés érdekében. Nem marad hely a fólia és a képernyő között. Minden megtalálható a csomagolásban, amire szükséged lesz a felhelyezéshez.

Keménység és tartósság

Az egyedi tervezésnek köszönhetően a védőfólia nem hagy buborékokat, így szinte észrevehetetlen. A Celly Glass védőüvege olyan jól védi a készüléket, hogy a képernyőn semmilyen éles eszköz (pl. kés vagy kulcs) nem ejthet sérülést.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell G5

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r94f
Termékszám:  GLASS550

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15