Oldal frissítése

CELLY GLASS iPhone 7 Plus Védőüveg Fehér

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY GLASS iPhone 7 Plus Védőüveg Fehér

Tok nélkül hordozza a mobiltelefonját? Szeretne biztos lenni abban, hogy a képernyő karcolásmentes marad és nem kell foglalkoznia a telefontokokkal? Most segítségére lesz a Celly Glass mobiltelefon védőüveg iPhone 7 Plus készülékekhez, fehér színben.

A védőüveg biztosítja a képernyőt a karcolásoktól, elnyeli az ütések erejét, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén. A védőüveg 5-ször erősebb, mint a telefon saját kijelzője. Sőt, UV sugárzás elleni védelmet nyújt a szemnek a telefonból - anti blu-ray.

A fő előnyök

  • Edzett üveg, amely 5-ször erősebb, mint a kijelző
  • Nem korlátozza a érintések érzékenységet
  • Nem hagy buborékokat
  • Anti-blu-ray réteg védi a szemet az ultraibolya sugárzástól
  • Egyszerű és gyors felszerelés

Egyszerű alkalmazás

A teljes felülete a fóliának edzett üvegből készült. A hátsó oldalát egy rendkívül tapadó szilikon réteg borít az egyszerű felszereléséhez. A felszerelése után a fólia és a képernyő között nem marad semmilyen hely. Minden, amely szükséges a felszereléséhez megtalálható a csomagban.

A remek keménység és tartósság

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a védőüveg nem hagy buborékokat, így igazán nem is látható. A Celly Glass védőüveg olyan jól védi a mobiltelefonját, hogy nem károsítja azt majd semmilyen éles tárgy, mint például egy kés vagy kulcsok.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 7 Plus

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r93c8b
Termékszám:  GLASS801WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05