Oldal frissítése

Celly GLASS Huawei Y5 II

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Huawei Y5 II

Ha te egy Huawei Y5 II mobiltelefon büszke tulajdonosa vagy, bizonnyal jó jön majd ezt praktikus kiegészítő, ami képes megvédeni a telefon kijelzőjét. A Celly Glass név mögött egy nagyon tartós és praktikus üveg kijelzővédő bújik meg. Ez speciálisan megmunkált üvegből készül, amely megvédi a telefon kijelzőjét a leesés okozta törésektől és a karcolásoktól.

Legfontosabb jellemzők

  • Kifejezetten Huawei Y5 II számára készült
  • 5-szor tartósabb, mint a kijelző
  • ANTI-BLUE-RAY réteg
  • Lekerekített élek
  • Maximálisan átlátszó
  • Egyszerű és gyors telepítés


A képernyővédőt egyszerűen a telefon kijelzőjére kell ragasztani, ahol szilárdan hézagok nélkül megtapad és nem korlátozza az érinésvezérlést. Ez a védőréteg teljesen átlátszó, szűrők nélküli, nem befolyásolja a sem a láthatóságot, sem a kijelző funkcióit. Sőt, a képernyővédőre felvitt ANTI-BLUE-RAY réteg védi a szemedet a mobiltelefon kijelzőjéből áradó UV sugarak ellen. 

Köszönhetően a speciális gyártási technológiának a kijelzővédő 5-ször is tartósabb lehet, mint a mobil saját kijelzője. A lekerekített élek biztosítják, hogy még akkor sem válik le a kijezőről, ha gyakoran húzod elő a zsebedből. A telepítés nagyon egyszerű, és nem maradnak csúnya buborékok a védőréteg alatt.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell Y5 II

Típus és anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő
Kód:  PP899a1rd1
Termékszám:  GLASS584
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05