Oldal frissítése

Celly GLASS Huawei P9 Plus

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Huawei P9 Plus

Ha egy Huawei P9 Plus mobiltelefon tulajdonosa vagy, akkor biztosan értékelni fogod ezt a praktikus kiegészítőt, amelynek köszönhetően megvédheted a készüléked kijelzőjét. A CELLY Glass megjelölés egy rendkívül strapabíró és praktikus képernyővédő tok szinonimája. Speciálisan megmunkált üvegből készült, amely megvédi a mobiltelefonod kijelzőjét mindenféle káresettől, eséstől és karcolástól egyaránt.

Legfontosabb jellemzők

  • Kifejezetten a Huawei P9 Plus részére tervezve
  • 5x ellenállóbb a kijelzőhöz képest
  • ANTI-BLUE-RAY réteg
  • Lekerekített élek
  • Maximálisan átlátszó
  • Egyszerű és gyors felhelyezés


A teljes tokot egyszerűen felhelyezheted a mobiltelefonod kijelzőjére, ahol stabilan fog állni mindenféle rés nélkül, anélkül, hogy bármiben is korlátozná az érintőképernyőt. Ez a tok teljesen átlátszó, szűrőmentes, tehát nincs korlátozva a kijelző megjelenítése és működése, ráadásul még ANTI-BLUE-RAY réteggel is el lett látva, amely óvja a szemeid az UV-sugárzástól, amelyek a mobiltelefonok kijelzői által kerülnek kibocsátásra.

Hála a speciális gyártástechnológiának, 5x ellenállóbb magához a kijelzőhöz képest, a lekerekített élek pedig biztosítják, hogy még ha sokszor is kiveszed a zsebedből, akkor sem fog feljönni. A felhelyezése rendkívül egyszerű, és nem hagy maga után légbuborékokat.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P9 Plus

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r96h
Termékszám:  GLASS582
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20