Oldal frissítése

Celly GLASS Huawei Mate 8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Huawei Mate 8

Tok nélkül hordja telefonját? Meg szeretné óvni készülékét a karcolódásoktól, de mégse szeretne egy kényelmetlen tokot magával hordani? Ez most lehetséges a Celly Glass üvegfólia segítségével. A védőüveg óvja készülékét a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és még az ujjlenyomatok is kevésbé lesznek feltűnőek. A védőüveg 5-ször tartósabb, mint a telefon saját kijelzője.

Főbb előnyök

  • Az edzett üveg 5-ször erősebb, mint a kijelző
  • Védelem a mechanikai sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem hagy buborékokat

Egyszerű felhelyezés

A fólia teljes felülete edzett üvegből készült. A hátsó felülete rendkívül jól tapadó szilikonnal borított a könnyű felhelyezhetőségért. Felhelyezés után nem maradnak légbuborékok a védőüveg és a telefon kijelzője között. Minden szükséges az kellék mellékelve a csomagban.

Nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a védőüveg alatt nem maradnak légbuborékok. A Celly Glass rendkívül ellenálló felületét még olyan éles tárgyak sem károsítják, mint például kulcs, vagy kés.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell Mate 8

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1r96a
Termékszám:  GLASS548

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10