Oldal frissítése

CELLY GLASS Edzett üveg képernyővédő Samsung Galaxy S6-hoz

4,0 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY GLASS Edzett üveg képernyővédő Samsung Galaxy S6-hoz

Ha van egy Samsung Galaxy S6 mobiltelefonod, minden bizonnyal értékelni fogod ezt a praktikus kiegészítőt, amely megvédi az okostelefonod kijelzőjét. A CELLY GLASS egy roppant ellenálló és praktikus edzett üveg képernyővédő a telefonod kijelzőjének megóvása érdekében. Egy speciális eljárással kezelt üvegből készült, hogy védje a telefonod kijelzőjét a leesés miatt elszenvedett esetleges sérülésektől és karcolásoktól.


Egyszerűen csak illeszd a képernyővédőt a telefonod kijelzőjére, és az mindenféle hézagtól mentesen szorosan rajta fog maradni, anélkül, hogy korlátozná a telefon érintésérzékenységét. A képernyővédő teljesen átlátszó, mindenféle szűrő nélkül, és nem befolyásolja az okostelefon kijelzőjének láthatóságát vagy használhatóságát.

A speciális gyártási technológiának köszönhetően akár 5-ször ellenállóbb, mint a mobiltelefonod tényleges képernyője, és a lekerekített élek gondoskodnak róla, hogy ne akadjon be a zsebedbe, amikor előhúzod, és ezáltal nem jöjjön le. A felhelyezése végtelenül egyszerű, és nem keletkeznek közben zavaró buborékok.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S6

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő
Kód:  PP899a1r91b
Termékszám:  GLASS490

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20