Oldal frissítése

CELLY Glass Samsung Galaxy A5 (2017)

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY Glass Samsung Galaxy A5 (2017)

Egy okostelefon vásárlásával egyidőben nélkülözhetetlenné válik annak külső védelme is. Egy képernyővédő fólia megvásárlása rengeteg pénzt és aggodalmat takaríthat meg minden telefon tulajdonosnak. Vastagsága mindössze 0.3 mm, mégis nagyon ellenálló. Könnyen illeszkedik a telefonra és nem hagy maga alatt alatt buborékokat sem.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Samsung Galaxy A5 számára
  • Vastagság mindössze 0,3 mm
  • Mindenki számára könnyű telepíthetőség
  • Anti Blue Ray réteg a káros UV sogarak ellen
  • Hála a lekerekített éleknek tökéletesen illeszkedik
  • Védelem a mechanikai sérülések és a szennyeződés ellen
 

Páratlan védelem

A fólia könnyedén telepíthető az okostelefon kijelzőjére, bármiféle kihagyás vagy buborék nélkül, az érintést nem akadályozva illeszkedik. A fólia teljes mértékben átlátszó, nem tartalmaz szűrőt, így a legkisebb mértékben sem korlátozza a láthatóságot és a képernyőfunkciókat. Ezenkívül ANTI-BLUE-RAY rétegével védi a káros UV sugarak ellen, amelyek a kijelzőn át a szemet érik.

 

Magas ellenállás

A speciális gyártási technológiának köszönhetően akár ötször tartósabb, mint az eredeti képernyő, és lekerekített élekkel biztosítja, hogy később akár zsebbe helyezve sem pattan le. A telepítése rendkívül egyszerű, nem hagy maga után nem kívánt buborékokat.

 
 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy A5

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  PP899a1re04
Termékszám:  GLASS645
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20