Oldal frissítése

Celly GLASS 5C Honor / Honor 7 Lite

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS 5C Honor / Honor 7 Lite

Ha maga a mobiltelefon, vagy 5C Honor Honor 7 Lite minden bizonnyal értékelni fogják ezt a praktikus tartozék, amely lehetővé teszi védi a képernyőt a telefon. Celly Glass néven rejt egy nagyon tartós és praktikus üveg kijelző fedelét. Ez készült speciálisan feldolgozott üveg, amely védi a telefon kijelzője leesés és a karcolásoktól.

Legfontosabb jellemzők

  • Kifejezetten 5C Honor / Honor 7 Lite
  • 5-szor tartósabb kijelző
  • ANTI-BLUE-RAY réteg
  • lekerekített élekkel
  • maximálisan átlátható
  • Egyszerű és gyors telepítés


A teljes burkolat csak kibír a képernyőn a telefon, ahol továbbra is szilárdan tartsa nincsenek hézagok vagy korlátozások dotykovosti. Ez fedele teljesen átlátszó, szűrők nélkül, és nem befolyásolja a láthatóságot, vagy a kijelző funkció. Sőt, fel van szerelve ANTI-BLUE-RAY réteg védi a szemét az UV sugarak ellen, amely árad a kijelző a mobiltelefon. 

Köszönhetően a speciális gyártási technológia akár 5-ször tartósabb, mint az aktuális képernyő a mobil eszközön, lekerekített élekkel biztosítja, hogy még azután is, a gyakori húzza ki a zsebeket nem jön le. A telepítés nagyon egyszerű, és nem hagyja őket semmi csúnya buborékok.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor
Telefon modell 5C, 7 Lite

Típus és anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő
Kód:  PP899a1rd2
Termékszám:  GLASS588
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10