Oldal frissítése

Celly GELSKIN527 átlátszó

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GELSKIN527 átlátszó

Celly Gelskin egy tökéletesen kialakította szilikon tok, amely tökéletesen illeszkedik a mobiltelefonja méreteihez. A gombok és csatlakozók körüli speciális kivágásnak köszönhetően, a készülék biztonságosan működtethető, tölthető, és csatlakoztatható a fülhallgatójához anélkül, hogy el kelljen távolítani a tokot a telefonról. A mobiltelefon rendkívűl ellenálló és csúszás-mentes szilikon anyagból készült.

A tok kialakításának megtervezésében az is szerepet játszott, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe, kényelmes legyen fogni és az is, hogy nagyon könnyen lehessen kezelni. Mindemellett nem vonzza magához a port vagy a szennyeződéseket. Biztosítsa telefonja számára a szükséges védelmet és biztonságot a veszélyes ütközésekkel és karcolásokkal szemben! Lehetősége van választani számos stílusos szín közül, illetve a telefon maximális védelme érdekében egészítse ki a képernyőt védőfóliával is.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy Trend 2

Típus és anyag

Anyag TPU
Kód:  PP897d6c
Termékszám:  GELSKIN527

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15