Oldal frissítése

Celly GELSKIN526 átlátszó

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GELSKIN526 átlátszó

A Celly Gelskin egy tökéletes megalkotott szilikon tok, melynek méretei pontosan illeszkednek telefonja méreteihez. Annak köszönhetően, hogy a szükséges gombokhoz és csatlakozókhoz való hozzáférést speciális rések könnyítik, a készüléket biztonságosan működtetheti, töltheti és csatlakoztatja hozzá fülhallgatóját a tok eltávolítása nélkül. Anyagát nagyon ellenálló, csúszásvédelemmel ellátott szilikonból alkották. 

A tok nagyon jól illeszkedik a kézbe is, tehát kényelmes tartani és nagyon jól lehet vele manipulálni. Ugyanakkor nem vonzza a sem a port , sem a szennyeződéseket. Adja meg telefonjának a szükséges védelmet és biztonságot a veszélyes ütések és karcolások ellen. Választhat néhány divatos szín közül és az igazán tökéletes védelem érdekében a tokot elülső fóliával is kiegészítheti.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka HTC
Telefon modell Desire 526G

Típus és anyag

Anyag TPU
Kód:  PP897j3c
Termékszám:  GELSKIN526

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10