Oldal frissítése

Celly Gelskin HTC Desire 620G, átlátszó

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly Gelskin HTC Desire 620G, átlátszó

A Celly Gelskin áttetsző szilikon tok kiváló védelmet biztosít telefonjának. Ez a vékony, puha anyag, tökéletes védelmet nyújt a telefonnak, ütések és karcolások ellen is. A tok nem nehezíti a telefon használatát, mivel a csatlakozókat, a töltőt, fülhallgatót, a kamerát és a mikrofont fedetlenül hagyja, így minden funkciót akadálytalanul használhat, anélkül, hogy el kellene távolítania a telefontokot. A csúszásmentes kialakítás kényelmes fogást biztosít.

A tokot speciálisan a telefon kezelhetőségének megkönnyítésére, kényelmesebb használatára tervezték. Ugyanakkor hatékony megoldást jelent a szennyeződések és a por ellen is. Adja meg mobiltelefonja számára a nélkülözhetetlen védelmet és biztonságot az ütések és karcolások ellen. Számtalan különböző szín és stílus közül választhat, hogy biztosan megtalálja a megfelelőt. 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka HTC
Telefon modell Desire 620G

Típus és anyag

Anyag TPU
Kód:  PP897j3g
Termékszám:  GELSKIN482

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15