Oldal frissítése

Celly GELSKIN481BK fekete

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GELSKIN481BK fekete

A Celly Gelskin egy tökéletesen tervezett szilikon tok, amely tökéletesen illeszkednek a telefonja méreteihez. A speciális kivágásainak köszönhetően a szükséges gombok és csatlakozók biztonságosan működtetik a mobiltelefonját, feltölti azt és csatlakoztathat fülhallgatót anélkül, hogy eltávolítaná a tokot. Az tok rendkívül tartós és csúszásgátló szilikon anyagból készült.

A tokot úgy is tervezték, hogy kényelmes legyen tartani, és nagyon jól lehessen kezelni. Ugyanakkor azonban ez nem vonzza a port vagy szennyeződéseket. Adja meg a telefonjának a szükséges védelmet és biztonságot a veszélyes ütésektől és a karcolásoktól. Különböző stílusok és színek közül választhat, és a maximális védelem érdekében egészítse ki az előlapot egy fóliával.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Sony
Telefon modell Xperia M4 Aqua

Típus és anyag

Anyag TPU
Kód:  PP897f3b1
Termékszám:  GELSKIN481BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20