Oldal frissítése

Celly GELSKIN473 átlátszó

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly GELSKIN473 átlátszó

A Celly Gelskin egy tökéletesen kivitelezett szilikon tok, amelyet pontosan az Ön telefonja méreteire terveztek. A tokon az összes gombnak és csatlakozónak speciálisan kivágták a helyét, melynek köszönhetően a használata nem befolyásolja a csatlakozók elérhetőségét. Biztonságosan kezelheti a telefonját, töltheti, vagy csatlakoztathat fejhallgatót mindezt anélkül, hogy ki kellene vennie a telefont a tokból. Az anyaga nagyon ellenálló és csúszásmentes szilikonból készült. 

A tok kényelmesen belesimul az Ön kezébe, és könnyű használni. Továbbá véd a portól és a szennyeződésektől. Megfelelően védi a telefonját az ütésektől és a karcolásoktól is. Többféle stílusos színben kapható, és a teljes védelem érdekében kiegészítheti még képernyővédő fóliával is.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy Core

Típus és anyag

Anyag TPU
Kód:  PP897d7o
Termékszám:  GELSKIN473

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20