Oldal frissítése

CELLY FROSTIP6SP Mobiltelefon tok fehér

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY FROSTIP6SP Mobiltelefon tok fehér

Nélkülözhetetlen ultra vékony, kiváló védelmet nyújt a telefonhoz kapható különböző színekben! A fedél tökéletesen illeszkedik a felülethez, a telefont a kívánt árnyalat felé színezi, miközben tökéletes védelmet nyújt a mechanikai sérülések és karcolások ellen. Ez nem korlátozza a telefon csatlakozóinak és kezelőszerveinek elérhetőségét, így nem befolyásolja az összes funkció teljes körű használatát. Továbbá az alkalmazott anyag nagyon kellemes tapintású.

Luxus design és tökéletes funkcionalitás

  • Ultra vékony kialakítás - 0,29 mm
  • Tökéletes védelem a kopás ellen
  • Nem gátolja az összes telefon funkció teljes körű használatát
  • Anyaga kellemes tapintású
  • Elegáns fehér design

Válassza a ruháihoz illő színeket!

Az Ultra vékony Celly Frost burkolatok számos színváltozatban kaphatók. Bizonyítsuk be, hogy az ízlése és a megfelelő szín kiválasztása minden napra tökéletes!

Celly - legendás design Milánóból

Milánó stílus és design tökéletes funkcionalitással, hi-tech anyagokkal és a legújabb technológiával kombinálva! Ez a Celly márkája, amely a piacvezető, képes arra, hogy megvalósítsa és kielégítse valamennyi ügyfelének igényeit és ötleteit

 
Kód:  PP899k7h
Termékszám:  FROSTIP6SP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05