Oldal frissítése

Celly FROSTGS7YL sárga

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly FROSTGS7YL sárga

Ez a nélkülözhetetlen és ultravékony mobiltelefon tok több színben is kapható! A tok tökéletesen illeszkedik a készülék felszínéhez, és az általad kiválasztott színbe öltözteti, ráadásul még tökéletes védelmet is biztosít számára a mechanikai káresetektől és a karcolásoktól. Semmiben sem befolyásolja a készülék csatlakozóihoz és vezérlőegységeihez való hozzáférést, tehát nem befolyásolja a funkciók kihasználását. A felhasznált anyag mindemellett pedig nagyon kellemes az érintésre.

Luxus design és tökéletes funkcionalitás

  • Ultra vékony kialakítás - 0,29 mm
  • Tökéletes védelem a kopás ellen
  • Nem befolyásolja a mobiltelefon funkcióinak kihasználását
  • Az anyaga kellemes tapintású

Hangold össze a szerelésed az utolsó részletig!

Az ultravékony Celly Frost tokok több színben is kaphatók. Mutasd meg, hogy van ízlésed, és válaszd ki a megfelelő darabot minden napra!

Celly - legendás design Milánóból

Milánói stílus és design tökéletes funkcionalitással, hi-tech anyagokkal és a legújabb technológiákkal ötvözve! Ez a Celly piacvezető márka, amely képes előrelátni és teljesíteni minden ügyfele igényét és elképzelését.    

 

Tervezve:
Samsung Galaxy S7

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU
Kód:  PP899k7v3
Termékszám:  FROSTGS7YL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10