Oldal frissítése

CELLY FROST564 fehér

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY FROST564 fehér

A telefon elengedhetetlen, rendkívül vékony védőtokja számos színben elérhető! A védőtok tökéletesen illeszkedik a készülék felületéhez, a telefonod a kívánt árnyalatban tünteti fel, miközben tökéletes védelmet nyújt a mechanikai sérülések és karcolások ellen. Egyáltalán nem korlátozza a telefon csatlakozóinak és gombjainak elérhetőségét, így nem befolyásolja a működését sem. Emellett a felhasznált anyag érintése rendkívül kellemes.

Luxus design és tökéletes funkcionalitás

  • Ultra vékony kivitel - 0,29 mm
  • Tökéletes védelem a kopás ellen
  • Nem befolyásolja a telefon funkcióit, használatát
  • Anyaga kellemes tapintású
  • Elegáns fekete design

Csiszold megjelenésed a tökéletességig!

Az ultra-vékony Celly Frost védőtok számos színváltozatban elérhető. Bizonyítsd be, hogy kiváló ízléssel rendelkezel, és válaszd minden napra a legmegfelelőbb színű tokot!

Celly - legendás design Milánóból

Milánói stílus és design tökéletes funkcionalitással, hi-tech felhasznált anyagokkal és a legújabb technológiával kombinálva! Ez a Celly piacvezető márka, amely képes arra, hogy megjósolja és kielégítse valamennyi felhasználó igényét és elképzelését.    

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P9 Lite

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  PP899k7x5
Termékszám:  FROST564

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05