Oldal frissítése

Celly Fekete WALLY563

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly Fekete WALLY563

Jellemző Celly Wally minőségű ház típusa pénztárca. Ez egy nagyon bonyolult és aprólékos termék, amely folyamatosan meglepetést a praktikum és elegancia. Első pillantásra, értékelni fogja a kellemes műbőr a külső és a záró mágnes. Hála neki, akkor nem kell lakópark zacvakávat vagy hogy egy kellemetlen hang megnyitásakor tépőzáras. A mágnes rendszer egyszerű és hatékony.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi műbőr tok
  • Tökéletes forma testre a telefon Honor 8
  • Edzett zsanéros elülső részén zsebek különböző kártyák és bankjegyek
  • Rögzítés mágnessel

Minőségi esetben tenni a telefon

Ül pontosan a modell a telefon. És nem csak ez. A szemközti oldalon vár rekeszek dokumentumok, bankjegyek és érmék. A ház sejtfal, így nem kell, hogy készítsen egy pénztárca. Minden fontos joga van a telefon. Ház, természetesen, szintén véd ütésektől és a karcolásoktól képernyő, a por és piszok.
A legjobb elhagyták az olasz gyártó a végéig. Wally, akkor, köszönhetően a kivágott keret pontosan fényképek és videók rögzítése, anélkül, hogy húzza ki a telefont. És ha fárad aktív munka, egyszerűen a ház, hogy egy állvány, és tegye "a telefon legyen a kedvenc sorozat.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor
Telefon modell V8

Típus és anyag

Anyag Műbőr
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  PP897z2b3
Termékszám:  WALLY563
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05