Oldal frissítése

CELLY WALLY515 fekete

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY WALLY515 fekete

A stílusos CELLY WALLY515 oldalra nyíló mobiltelefon tokot a Samsung Galaxy S6 Edge Plus-hoz tervezték, és garantáltan védi a mobiltelefont az ütésektől és a karcolásoktól. Pazar formatervezés és praktikusság jellemzi, amelyeknek köszönhetően biztosan elnyeri az Ön tetszését.

A tok nem csak a telefonra illeszkedik tökéletesen, hanem minden kézbe is.  Kellemes tapintású poliuretán műbőrből készült. A gyártásánál nagy hangsúlyt fektettek a minőségre, így biztos lehet abban, hogy a tok gondosan védi a telefonját.

A tok fedőlapján mágneszár található, amely gyors hozzáférést biztosít a telefonhoz. A fedőlap belső felén praktikus zsebek találhatóak, amelyekbe kényelmesen elhelyezheti pl. a bankkártyáját.

Ez a nagyszerű tok biztosítja a telefonja védelmét, és elegáns formájával nemcsak Önt, hanem a környezetét is lenyűgözi.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S6 Edge+

Típus és anyag

Anyag Műbőr

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós
Kód:  PP897z1c1k
Termékszám:  WALLY515

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05