Oldal frissítése

CELLY FROSTP8LITEBK fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CELLY FROSTP8LITEBK fekete

Ha Huawei P8 Lite mobiltelefonja van, akkor ezt a CELLY FROSTP8LITE védőtokot egyenesen Önnek készítették! A telefon méreteire szabták, és kiválóan illeszkedik a kézbe.

Az ultravékony tok kellemesen puha anyagból készül, amely szorosan illeszkedik a telefonhoz. Megvédi nélkülözhetetlen segítőtársát minden helyzetben a karcolások és az ütések ellen is.

Mindössze 0,29 mm vastag, így a mobiltelefon nem fog sokkal több helyet foglalni, mint a tok nélkül. Nem takarja el a csatlakozókat és a gombokat sem, így semmiképpen sem gátolja a telefon mindennapi használatában.

Ez a kiváló, méretre szabott védőtok tökéletes védelmet nyújt telefonjának, így már nem kell aggódnia egy esetleges esés vagy a telefon kellemetlen megkarcolása miatt.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P8 Lite
Kód:  PP899k7x2
Termékszám:  FROSTP8LITEBK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10