Oldal frissítése

Celly FROSTIP6SPBK, fekete

4,5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly FROSTIP6SPBK, fekete

Nélkülözhetetlen ultravékony mobiltelefon védelem különböző színekben! A védő tökéletesen rátapad a felületre és a telefont a kívánt színárnyalatra változtatja, valamint a tökéletes védelmet nyújt sérülés és karcolás ellen. Nem korlátozza a  csatlakozókhoz és a telefon vezérlőegységeihez  való hozzáférést, így semmilyen módon nincsenek befolyásolva a telefon funkciói. A felhasznált anyag nagyon kellemes tapintású.

Luxus design és tökéletes funkcionalitás

  • Ultra vékony kialakítás - 0,29 mm
  • Tökéletes  kopás elleni védelem
  • Nem befolyásolja a telefon funkcióinak használatát 
  • Anyaga kellemes tapintású
  • Elegáns fekete kivitelben

Az utolsó részletig tökéletesítsd kinézeted!

Az ultravékony Celly Frost tokok  több színben kaphatóak. Bizonyítsd be, hogy jó az ízlésed és válaszd ki a megfelő színt az adott nap szerint!

Celly - Milánói legendás design 

A Milánói stílus és design összekapcsolódik a funkcionalitással, a hi-tech anyagokkal és a legújabb technológiával! Ez a Celly márka, amely piacvezető és képes előre látni és teljesíteni az ügyfelek  igényeit és  elképzeléseit.    

 
Kód:  PP899k7g
Termékszám:  FROSTIP6SPBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15