Oldal frissítése

Celly BCLIP6SGD arany

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly BCLIP6SGD arany

Elengedhetetlen védelem telefonjának, fém hatással. A puha borító tökéletesen tapad a felületre, a telefont a kívánt árnyalatúra színezi, szélei fémes hatásúak. A tok tökéletes védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel és a karcolásokkal szemben. Nem takarja a csatlakozókat, az ergonomikusan formázott gumi gombok pedig lehetővé teszik a könnyű hozzáférést a telefon gombjaihoz, tehát a mobiltelefon tok semmilyen módon nem befolyásolja egyik funkció használatát sem. Az anyag ráadásul nagyon kellemes tapintású.

Luxus design és tökéletes funkcionalitás

  • Innovatív, tökéletesen tapadó anyag
  • Tökéletes védelem a kopás ellen
  • Nem befolyásolja a telefon egyik funkcióját sem
  • A tok nagyon kellemes tapintású
  • Elegáns arany design, fémes hatással a szélein

Alakítsa outfitjét a legapróbb részletekig!

A puha és vékony Celly Laser tokokat több színben és különféle fémes hatással kínáljuk. Bizonyítsa be, hogy van ízlése, és válassza ki a megfelelő tokot minden napra!

Celly - legendás design Milánóból

Milánói stílus és design tökéletes funkcionalitással, high-tech anyagokkal és a legújabb technológiával kombinálva. Ezt nyújtja a piacvezető Celly márka, amely nem csak kielégíti a vásárolók igényeit és elképzeléseit, hanem előre is látja azokat.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple

Típus és anyag

Anyag TPU
Tok rugalmassága/keménysége Puha
Kód:  PP899m3c
Termékszám:  BCLIP6SGD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05