Oldal frissítése

Celly BCLIP6SDS - ezüst

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly BCLIP6SDS - ezüst

Nélkülözhetetlen védelem a telefonod számára fémes hatással! A puha tok tökéletesen illeszkedik a telefon felületéhez, miközben fémes hatásúvá varázsolja a készülék széleit, és hatékony védelmet biztosít a karcolódásokkal és egyéb károsodásokkal szemben. A tok nem gátolja a telefon funkcióit, zárja le a csatlakozókat, az ergonomikus kialakítású gumi felületnek köszönhetően pedig a készülék gombjai is egyszerűen elérhetőek. Anyaga rendkívül kellemes tapintású.

Luxus design és tökéletes funkcionalitás

  • Innovatív ideálisan illeszkedő anyag
  • Tökéletes védelem a kopás ellen
  • Nem korlátozza a telefon funkcióit
  • Rendkívül kellemes tapintású felület
  • Elegáns ezüstszínű kivitelezés, fémes hatással a széleken

Az utolsó részletig a külsődhöz hangolva!

A puha és vékony Celly Laser tok elérhető számos színváltozatban, különféle fémes hatással. Mutasd meg, hogy van ízlésed, és válaszd ki minden nap a megfelelő tokot!

Celly - a legendás Milánói design

A Milánói stílus és design tökéletes funkcionalitással, csúcskategóriás anyagokkal, és a legújabb technológiával párosul! A Celly piacvezető márkája a fogyasztók minden igényének megfelel.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple

Típus és anyag

Anyag TPU
Kód:  PP899m3e
Termékszám:  BCLIP6SSV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05