Oldal frissítése

Celly AIR591BK fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celly AIR591BK fekete

Bemutatjuk Önnek a kiváló minőségű Celly Air tokot, amely pénztárca típusú. Ez egy nagyon kifinomult és a részleteiben jól átgondolt termék, amely folyamatosan meglepi Önt a praktikusságával és az eleganciájával. Első pillantásra értékelni fogja a kellemes műbőrt a külső oldalon, amely a toknak elegáns megjelenést ad.

Legfontosabb jellemzői

  • Beépített állvánnyal
  • Minőségi műbőr
  • Elegáns design
  • Kiváló védelmet nyújt a készülékének

Pénztárca mindenfélével 

Pontosan illeszkedik a telefonja típusához. És nem csak ez. A szemközti oldalon rekeszeket talál a dokumentumok és a bankjegyek számára. A tok üvegszálból készült, amely ellenáll az ütéseknek és szinte elpusztíthatatlan. Az átlátszó és préselt keret biztosítja, hogy a telefonja szorosan van rögzítve a tokhoz, miközben nem korlátozza a hozzáférést a gombokhoz és a csatlakozókhoz. És hogyha az aktív munka elfárasztja Önt, akkor a tokból egyszerűen állványt csinálhat és a telefonján máris elindíthatja a kedvenc sorozatát.
A következőhöz tervezték:
Samsung Galaxy S7 Edge

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7 Edge

Típus és anyag

Anyag Műbőr

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  PP897z1fgb4
Termékszám:  AIR591BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20