Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Cellularline vezeték nélküli gyorstöltő, 10 W, fehér

4,9 9 értékelés

Cellularline vezeték nélküli gyorstöltő, 10 W, fehér

Mondj nemet a szükségtelen kábeleknek

Mindenkinek, aki szereti a modern technikát, esetleg iPhone X/8/8 Plus okostelefonja van, el kellene gondolkodnia a vezeték menetes, kor-szerű CellularLine  gyorstöltő vásárlásán. Első ránézésre megszereted az elegáns fehér formatervezését, amely tökéletesen másolja az új iPhone letisztult vonalait. Ha bekapcsolod, rögtön felkelti az érdeklődésedet a kimagasló teljesítménye. Az új vezeték nélküli töltő a legújabb Apple iPhone típusokhoz ugyanis rendelkezik a Fast Charge megoldással. A telefont így kétszer gyorsabban feltöltöd,  mint a szokásos töltővel.

6 ok a CellularLine vezeték nélküli töltő megvásárlására

  • A karcsú töltőtest tökéletesen másolja az új Apple iPhone modellek dizájnját
  • Teljesen kompatibilis az iPhone X/8/8 Plus modellekkel
  • A vezeték nélküli töltő lehetővé teszi a 2-szer gyorsabb feltöltést
  • A CellularLine Wireless Fast Charger a legújabb Wideactive 2 technológiával rendelkezik
  • A LED-kijelző mutatja a töltés állapotát
  • A védőburkolat mögött beépített két töltőtekercs lehetővé teszi a gyors töltést 

Vége a problémáknak

Ha úgy döntesz, hogy egy fehér CellularLine vezeték nélküli gyorstöltő állványt vásárolsz, időt és pénzt takarítasz meg. A Fast Charge technológiának köszönhetően  a készüléket 100%-ra 2x rövidebb idő alatt töltöd fel, mint a szokásos töltővel. Ezen felül még pénzt is megspórolhatsz. Mivel az okostelefont nem kell vezetékkel csatlakoztatnod, így elkerülheted annak rongálódását. Elég csak rátenni a telefont a töltőállomásra, és a töltés önműködően elkezdödik. 

CellularLine és a Qi technológia

Az intelligens Qi technológia az egyik legjobb módja annak, hogy vezeték nélkül töltsünk egy Li-Ion akkumulátort. A Qi vezeték nélkül, indukcióval sugározza az energiát a tápegységről a készülékre. A Qi specialitása az akkumulátor állapotának ellenőrzése. A töltő felismeri, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, és  automatikusan csökkenti a teljesítményét a legalacsonyabb szintre, így energiát takarít meg.

Paraméterek

Típus

Töltő típusa Vezeték nélküli, Állvány
Gyári/utángyártott Utángyártott

Töltőáram

Maximális kimeneti áram 2 A

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 1
Töltőpad/állvány bemenete Micro USB

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Töltésjelző

Kábel

Kábel hossza 1,5 m

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Rendeltetés Asztalra
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Nem rögzíthető
Kód:  CELLUR04
Termékszám:  WIRELESTANDIPHW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10