Oldal frissítése

Cellularline Shadow, fekete

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cellularline Shadow, fekete

Kompakt Bluetooth fejhallgató

A Cellularline Shadow vezeték nélküli fejhallgató kompakt kialakításának köszönhetően ideális választás minden sportolás és zene szerelmesének. A maximális mozgásszabadság érdekében a vezeték nélküli sztereó Bluetooth technológiával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a 2 vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatását egyszerre és 10 méteres távolságon belüli hangtovábbítást.


A Bluetooth Cellularline Shadow fejhallgató főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató
  • Kompakt méret és kis súly
  • Minőség és kiegyensúlyozott hang
  • Streaming Top Sound technológia
  • Kemény újratölthető tok a fejhallgató biztonságos tárolásához
  • Távirányító a fülhallgatón
  • Praktikus mikrofon a tiszta, kiváló minőségű hívásokhoz
  • 3 méretű füldugók

Kiváló hangvisszaadás

A Streaming Top Sound technológia kiváló minőségű, kristálytiszta hangátvitelt biztosít torzítás nélkül. A fejlett környezeti zajszigeteléssel teljesen belemerülhetsz a kedvenc dalok hangjába. A celluláris fejhallgató beépített mikrofonnal van felszerelve, így kényelmesen kezelheted a telefonhívásokat. A többfunkciós gomb gondoskodik az összesv beállításról.


Praktikus újratölthető tok

A Cellularline Shadow tokja fel  van szerelve egy 55 mAh kapacitású beépített akkumulátorral, amely kb. 2,5 óra üzemidőt  kínál. A praktikus újratölthető tokkal a fejhallgató üzemideje 7,5 órára meghosszabbodik, és eközben biztonságosan tárolhatod a fülhallgatóid. A mellékelt 3 méretű szilikon tartozék, segít, hogy a fülhallgató tökéletesen illeszkedjen a füledhez.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  PP903a1
Termékszám:  BTSHADOWTWSK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15