Oldal frissítése

CellularLine Pro Car

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CellularLine Pro Car

A rendszeres autós utazás része a biztonság. Modern és drágább autók alapból fel vannak szerelve Bluetooth kihangosítóval, de mivel az olcsóbb autók százaival, ezreivel? Ezen autók számára ajánljuk ezt a rendkívül elegáns megoldást, ami viszont nem drága, nem terheli meg az Ön költségvetését.

Legfontosabb jellemzők

  • Bluetooth kihangosító kiváló minőségben, tisztességes áron
  • Szellőzőre szerelhető állvány, töltés funkcióval
  • Kézibeszélő vagy fülhallgató
  • Autós töltő microUSB kábellel

Nagyszerű megoldás a biztonságos vezetéshez

A CellularLine autós Bluetooth Kihangosító felakasztható a szellőző rácsra, ahol nem zavarja Önt semmilyen módon, és a mellékelt autós töltő a szivargyújtóba dugva folyamatosan tölti az eszközt a dokkolón keresztül. Természetes, tiszta és világos hangzást biztosít. A kihangosítón megtalálható egy többfunkciós gomb a hívsok fogadására.

 

Paraméterek

Méret & súly

Tömeg 8 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  JQ475x7u
Termékszám:  BTCARPRO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15