Oldal frissítése

CellularLine MAG4 HANDY FORCE DRIVE, fekete

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CellularLine MAG4 HANDY FORCE DRIVE, fekete

Sokunknak teljesen természetes a hívások fogadása akár volán mögött ülve is. Azonban járműben ülve a telefonbeszélgetések lebonyolítása akárcsak maga a telefon vezérlése nem csupán kényelem, de biztonság kérdése is. A praktikus CellularLine MAG4 HANDY FORCE DRIVE autós tartóval mindkettőre szert tehet. Könnyen a szellőzőrácshoz erősíthető, amelybe a telefon a mágneses elvnek köszönhetően még annál is könnyebben rögzíthető. A készülék így ideális pozícióban lesz látómezejét és egyaránt kézét tekintve. 

Legfontosabb jellemzők

  • Számos telefonnal kompatibilis
  • Lehetőség a telefon 360°-os forgatására
  • Mágneses elv
  • A fémlemez a csomag része
  • Kompakt méretek
  • MFR technológia

Innovatív mágneses technológia

Maga a tartó minimális méretekkel bír így az tökéletesen passzol autója enteriőrjéhez. Telefonját a mellékelt mágneses lemezkével rögzítheti a tartóba, melyet a telefon hátlapja mögött vagy az öntapadós tapasz segítségével akár magán a hátlapon is elhelyezhet. A tartó innovatív MFR technológiát kihasználva egy nagy mágnes helyett, négy kisebb méretű mágnes használatára épül. Ez nagymértékben korlátozza az esetleges telefonra gyakorolt zavaró hatásokat.

 
Kód:  PP555p
Termékszám:  MAG4HANDYFORCEDRV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10