Oldal frissítése

CellularLine Dock Clip headset

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CellularLine Dock Clip headset

Ez a headset olyan felhasználók igényei alapján készült, akiknek alapvetően szükségük lenne a fülhallgató használata mellett a kezükre, és nem akarják állandóan a fülükben tartani azt. A kialakítása rendkívül esztétikus, könnyedén felcsatolható akár a ruhára is, és már készen is áll. Hagyd a füled pihenni, miközben a headset azonnal elérhető lesz, anélkül, hogy valahol "vadásznod" kelljen. Amikor bejövő hívás érkezik, csak húzd ki a fülhallgatót a clipből, és automatikusan fogod tudni fogadni a hívást.

A termék legfőbb jellemzői

  • Ultra mobilis headset, amely garantáltan minden helyzetben Veled lehet
  • Felakasztható a fülre, a clip tartani fogja, vagy akár a pólón is rögzíthető
  • Univerzális headset, amely a legtöbb telefonnal kompatibilis (Bluetooth kapcsolat segítségével)
  • Automatikus hívásfogadás funkcióval is rendelkezik, miután ki lesz húzva a clipből
  • A mikrofon rendkívül tiszta hangzású, optimalizálva a telefonhívásokhoz (Clear Voice)

Kiváló minőségű hangzás minden telefonhívásnál

A headset vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a telefonhoz, amely funkciót már évekkel ezelőtt is rögzítettek minden kategóriájú készülékben. Ennek köszönhetően a headset univerzálisan használható nemcsak a legújabb okostelefonokkal, hanem a hagyományos alsókategóriás változatokkal, valamint bizonyos modellekkel az idősebbek számára is. Bármilyen eszközzel is kötöd össze, a hangoptimalizálásnak köszönhetően a hívások egészen biztosan jobb minőségűek lesznek.

 
Kód:  JQ475x7y
Termékszám:  BTCLIPDOCK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05