Oldal frissítése

Cel-Tec E10

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cel-Tec E10


Kapj részletes útbaigazításokat

A Cel-Tec E10 autós kamerával éles és részletes felvételeket készíthetsz utadról bármilyen fénykörülmények között. A fölösleges választási lehetőségektől mentes, egyszerű beállításoknak és a szélvédőre történő könnyű rögzítésnek köszönhetően biztosan bele fogsz szeretni a Cel-Tec kamerába.


Kitűnő képminőség

A Sony Exmor minőségi szenzorját és a nagylátószögű (F/2) kereső kombinálásával, egy minimális zajjal rendelkező, részletes Full HD képet kapunk. Ezen felül a WDR tökéletes eredményeket biztosít még gyenge, vagy hátulról történő megvilágításban is.


Široký úhel záběru
 

Nagylátószögű kereső

A 148°-os nagylátószöges operálás a jármű előtt látható tér egészét rögzíti, így nem fogsz lemaradni arról, ami az ellenkező irányban történik. Ráadásul kitűnő optikájának köszönhetően a nemkívánatos "halszem" effektust is elkerüli.

Noční záznam
 

Éjszakai felvétel

A csúcsminőségű szenzor, a Novatek Chipset és a WDR együttműködnek a minőségi felvétel készítése érdekében nappal, sötétben, esőben, éjszaka, és kivilágítatlan vagy hátulról világított utakon.

G-senzor
 

G-szenzor

Ha a szenzor a kamera hirtelen mozdulatát érzékeli, mint például egy ütközéskor, elkezd felvételt rögzíteni, és megakadályozza az így készült fájl felülírását. Így az esemény rögzített változata biztonságosan lesz tárolva.


Záznam do smyčky
 

Loop felvétel

Nem kell amiatt aggódnod, hogy megtelik kártyád memóriája. A kamera automatikusan felülírja azokat a legrégebbi felvételeket, melyek nem lettek korábban lezárva.

Parkovací režim
 

Parkolási mód

A kamera még lekapcsolás után is rendszeresen figyeli a megrezdüléseket, és ilyen esetben automatikusan beindít egy 10 másodperces felvételt. Amint bekapcsolt, azonnal értesít az esetről, így rögtön felderítheted, ha probléma van az autóval.

Barevný LCD displej
 

Színes LCD kijelző

A beépített LCD segítségével könnyen beállíthatod a fontosabb funkciókat vagy visszanézheted a rögzített felvételeket.


Egyszerű, de nagyszerű

A kamera rögzítése igazán egyszerű. Csak ragaszd a foglalatra a 3M ragasztót a szélvédőn, és egyszerűen helyezd bele a kamerát. A készülék könnyű kivehetőségének köszönhetően, a tartót könnyen eltávolíthatod, és a kamerához járó praktikus tokban tárolhatod.

 

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video Mini HDMI, micro HDMI

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC
SD kártya max. méret 32 GB

Kijelző mérete 2 "

Típus és funkció

Jellemzők Vezeték nélküli

Elemek

Tápellátás típusa Szivargyújtó
Kód:  CEL001r5
Termékszám:  1609-042
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20