Oldal frissítése

CEL-TEC Cube One WiFi WR

5 2 értékelés
48 590 Ft

CEL-TEC Cube One WiFi WR

IP-kamera, amely nem kelt feltűnést - ez a CEL-TEC Cube One WiFi WR

Figyeld a teret anélkül, hogy bárkinek tudnia kellene róla. A Cel-Tec Cube One WiFi WR egy asztali ébresztőórának álcázott biztonsági kamera, amelytől senki nem várná, hogy videofelvételt készít. A CEL-TEC Cube One WiFi WR IP kamera az emberi szem számára láthatatlan éjszakai IR fénnyel rendelkezik, elérhető mobilalkalmazáson keresztül, érzékeli a mozgást, majd értesítéseket és felvételeket küld egy microSD kártyára. Feltűnést kerülő formában a CEL-TEC Cube One WiFi WR kamera mindenre képes, mint amit egy szokványos kamerától megszoktunk, de mutatja azt is, hogy mennyi az idő és feltöltheted segítségével a mobiltelefonodat.

A CEL-TEC Cube One WiFi WR IP kamera legfontosabb jellemzői

  • Asztali ébresztőórába rejtett kamera
  • A kamera HD felbontásban (1280 × 720) rögzít, amely azonban alacsonyabb felbontásra is állítható (640 × 480)
  • Intuitív mobilalkalmazással érhető el (Android, iOS)
  • Éjszakai infravörös fény a sötétben történő felvételhez, 10 méterig
  • Mozgásérzékelés és értesítés telefonon vagy e-mailben
  • Mobiltelefon vezeték nélküli töltése
  • Kétirányú hang (hangszóró és mikrofon)
  • Max. 64 GB-os microSD kártya támogatása
  • Beépített WiFi kapcsolat
  • A folyamatos áramellátást a mellékelt kábel biztosítja, de szükség esetén egy akkumulátor is a rendelkezésre áll, amely akár 3,5 órás üzemidőre is képes, szintén a csomag részét képezi

CEL-TEC Cube One WiFi WR IP kamera praktikus funkciókkal

A kamera figyel helyetted. Észleli a mozgást a teljes megfigyelt területen. Esemény esetén aktiválódik a felvétel rögzítése a microSD memóriakártyára és értesítés érkezik a telefonra vagy emailben. Azonnal teljes képet kapsz a helyzetről, függetlenül attól, hogy hamis riasztásról van szó, vagy valóban történik valami. Kétirányú kommunikációval távolról is beszélgethetsz a jelenlévő emberekkel. Az összes funkció kényelmes használatához egyszerűen csatlakoztasd a Cel-Tec Cube One WiFi WR kamerát egy helyi, vezeték nélküli WiFi hálózathoz. Ezután bárhonnan, internetkapcsolat segítségével csatlakozhatsz a kamerához mobiltelefonod segítségével. Ezenkívül a CEL-TEC Cube One WiFi WR IP kamera lehetővé teszi a mobiltelefon vezeték nélküli töltését. A részletgazdag felvételről egy HD felbontású objektív gondoskodik, a helytakarékosság érdekében aktiválhatod a felvétel készítését alacsonyabb felbontásban (640 × 480) is, így több felvétel kerülhet a microSD kártyára.

A kamera praktikus alkalmazással működik

A CEL-TEC Cube One WiFi WR folyamatosan működtethető egy hálózati csatlakozóval (220 V). A kábelt és az adaptert a csomag tartalmazza. Szintén működőképes akkumulátorról 18650 li-ion segítségével. Ez akár 3,5 órás felvételhez is elegendő energiát biztosít. Könnyen csatlakoztathatod a CEL-TEC Cube One WiFi WR készüléket mobiltelefonodhoz az IOTLiving alkalmazáson keresztül (Android és iOS rendszerhez). Az alkalmazásban például élő videót és hangot nézhetsz és aktívan kommunikálhatsz a másik féllel. Az alkalmazáson keresztül manuálisan készíthetsz fényképeket, videókat és elmentheted azokat a telefonodra, vagy böngészhetsz a microSD kártyán található felvételek között.

A csomag tartalma CEL-TEC Cube One WiFi WR

  • CEL-TEC CUBE ONE WiFi WR kamera
  • USB kábel
  • 220V-os adapter
  • 18650 típusú újratölthető Li-ion akkumulátor
  • Használati útmutató

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati, Elemes, USB-s

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Kivitel Cube
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró

Videó

Maximális felbontás 1280 × 720 px
Zoom Digitális
Videó kompresszió MJPEG, H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész MicroSD/SDHC slot, WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSDHC
SD kártya max. méret 64 GB

Méretek

Szélesség 80 mm
Magasság 80 mm
Mélység 80 mm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  CeL21TC001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1911-010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10