Oldal frissítése

CEGA CBC41

5 2 értékelés
12 990 Ft

CEGA CBC41

A CEGA CBC41 kalimba egy egyedülálló dallamhangszer, amely zenei előadásaid gazdagítja. Kísérő hangszerként és szóló előadásra is használható. A kalimba átlátszó akrilból készült, amely nagyon tartós és nagyszerű hangtulajdonságokat kínál. Karbonacél billentyűk egészítik ki, amelyek hangos és ugyanakkor kellemesen meleg hangzást kölcsönöznek számára. A billentyűkre gravírozott hangjegyekkülönösen a kezdő zenészek számára segítenek. A csomag tartalmaz továbbá egy hangolókalapácsot, tokot, hüvelykujjvédőt, tisztító kendőt, használati utasítást és matricákat tartalmaz a billentyűk tájékozódásához. A CEGA CBC41 kalimba elvarázsol eredeti hangjával. 

A CEGA CBC41 kalimba legfontosabb jellemzői

  • Kalimba alkalmas kísérő- és szóló hangszerként is ideális
  • Átlátszó akrilból készült
  • Karbonacél billentyűkkel egészül ki
  • A CEGA CBC41 kalimba nagyszerű hangzási jellemzőket kínál
  • A csomag tartalmazza a hangoló kalapácsot, tokot, hüvelykujjvédőt, tisztítókendőt, használati utasítást és matricákat is
  • Szín: arany-zöld-lila-rózsaszín

Paraméterek

Típus

Típus Kalimba
Érzékelő Nem
Kód:  CEGAp43
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN236890

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15