Oldal frissítése

CEBA Pelenkázó alátét, úti, 60 × 40 cm, Watercolor World Universe

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CEBA Pelenkázó alátét, úti, 60 × 40 cm, Watercolor World Universe

Kisgyermekek gondozásakor körültekintőnek kell lenni, és minden részletre figyelni kell. Mi a teendő, ha éppen séta közben ki kell cserélni a baba pelenkáját? A remek Ceba pelenkázó alátét biztosítja a gördülékeny pelenkacserét akkor is, ha odavagytok. Ha bekoszolódik, mindössze annyi a dolgod, hogy lemosod, így újra és újra felhasználható.

A remekül kihasználható CEBA Pelenkázó alátét, úti, 60 × 40 cm, Watercolor World Universe termék leglényegesebb jellemzői

  • Az utazáshoz használható Ceba pelenkázó alátét segítségével egyszerűbb lesz a pelenkacsere még akkor is, ha úton vagytok
  • Ha bekoszolódik, mindössze annyi a dolgod, hogy lemosod
  • A puha kialakításnak köszönhetően kemény felületen is remekül használható

Problémamentes pelenkacsere

Az első néhány napban az újszülött pelenkájának a cseréje komoly kihívást jelenthet az elsőgyerekes szülők számára. A jól kihasználható Ceba pelenkázó alátét nagyszerű segítség lesz ebben. Puha kialakítása kemény felületen, például pulton vagy pelenkázóasztalon való használatra készült.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó, Puha
Elhelyezés Bárhol

Típus

Típus Mosható
Kód:  BABY16833
Termékszám:  5907672333816

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20