Oldal frissítése

CEBA BABY Puha alátét komódra - Csillagok, bézs

4,5 22 értékelés
5 090 Ft

CEBA BABY Puha alátét komódra - Csillagok, bézs

A gyermekekről való gondoskodás megköveteli, hogy előre gondolkodjunk, és mindig kéznél legyenek a szükséges dolgok. Ki kell cserélni a baba pelenkáját, és nem tudod, hogyan vidd véghez, amikor kirándultok vagy a bevásárlóközpontban vásároltok? A remekül kihasználható Ceba Baby pelenkázó alátét segítségedre lesz abban, hogy ki tudd cserélni a baba pelenkáját az otthonotokon kívül is. Lemosható, ha erre szükség van, így újra és újra használható. A remek Ceba Baby pelenkázó alátét méretei 50 × 70 cm.

A hasznos CEBA BABY Puha alátét komódra - Csillagok, bézs termék leglényegesebb jellemzői

  • Az utazáshoz használható Ceba Baby pelenkázó alátét segítségével egyszerűbb lesz a pelenkacsere még akkor is, ha úton vagytok
  • Ha koszos lett, le lehet mosni
  • A puha kivitel miatt keményebb felületeken használható
  • A pelenkázó alátét tisztán tartja a felületet
  • A jól kihasználható Ceba Baby pelenkázó alátét méretei 50 × 70 cm

Higiénikus és kényelmes pelenkacsere

Az első néhány napban az újszülött pelenkájának a cseréje komoly kihívást jelenthet az elsőgyerekes szülők számára. A jól kihasználható Ceba Baby pelenkázó alátét segítségével azonban gyorsan belejönnek. Puha kialakítása kemény felületen, például pulton vagy pelenkázóasztalon való használatra készült.

Paraméterek

Méretek

Pelenka méretei 50 × 70 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó, Puha
Elhelyezés Komódra

Típus

Típus Mosható
Kód:  BABY10731
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5907672329543

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05