Oldal frissítése

CEBA BABY pelenkázó alátét utazáshoz 50 × 80 cm, Disney Minnie & Mickey Pink

5 2 értékelés
3 590 Ft

CEBA BABY pelenkázó alátét utazáshoz 50 × 80 cm, Disney Minnie & Mickey Pink

A gyermekek gondozása azt jelenti, hogy minden meglepő helyzetre fel kell készülni. A nyilvános helyen történő pelenkacsere nagyon stresszes helyzetet jelenthet a szülők számára. A nagyszerű Ceba Baby pelenkázó alátét segítségével a lakáson kívül is játszi könnyedséggel pelenkázhatod be a babádat. Le lehet mosni, ha bekoszoljátok, így újra és újra fel tudod használni. A nagyszerű Ceba Baby pelenkázó alátét méretei 50 × 80 cm. Az előállításhoz választott szín rózsaszín, amely nagyszerűen kiegészíti a gyerekszobát.

A remekül kihasználható CEBA BABY pelenkázó alátét utazáshoz 50 × 80 cm, Disney Minnie & Mickey Pink termék leglényegesebb tulajdonságai

  • Az utazáshoz használható Ceba Baby pelenkázó alátét megkönnyíti a pelenkázást, de nemcsak útközben
  • Ha koszos lett, le lehet mosni
  • Puha kialakítása végett megfelel kemény felületen való használatra
  • A remek Ceba Baby pelenkázó alátét méretei 50 × 80 cm
  • A gyártó által választott szín rózsaszín

Komfortos és gyors pelenkacsere

A pelenkázás eleinte kihívást jelenthet az apukák és az anyukák számára. A remek Ceba Baby pelenkázó alátét nagyban megkönnyíti ezt a nehéz tevékenységet. Ennek az alátétnek a puha kivitelezése alkalmassá teszi a sima felületeken, például komódon vagy pelenkázóasztalon való használatra.

Paraméterek

Méretek

Pelenka méretei 50 × 80 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó, Puha
Elhelyezés Bárhol

Típus

Típus Mosható

Megjelenés

Szín Rózsaszín
Kód:  BABY4522
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5907672336831

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20