Oldal frissítése

Cattara Roma szögletes hálózsák 10°C

4,3 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cattara Roma szögletes hálózsák 10°C

Egy megbízható hálózsákot keres kempingezéshez, vízparti vakációhoz? Nem szeretne drága kültéri felszereléseket vásárolni, de nem szeretnél barátaiddal eltölteni pár napot? Megtalálta a megoldást ennek a fekete hálózsáknak a képében. Éjszaka a tökéletes szabása miatt melegen tartja a tested, könnyű súlyának köszönhetően pedig könnyedén hordozható.

Legfontosabb jellemzők

  • Zsinórós kapucni a hidegebb estékre
  • A praktikus fekete színével nem lóg ki a természetből
  • 1 kg-os súlya miatt hosszabb túrákra is megfelelő
  • A hossza magas utazók számára is ideális
  • A hálózsák helyettesítheti a takarót is

A legfontosabb a bélés

A Roma hálózsák három rétegből áll. Külső és belső anyaga poliészter (Taffeta170T), így könnyű karbantartást biztosít. Belső bélése négyzetméterenként 200 g poliésztert tartalmaz. Csak fehérneműben vagy pólóban lesz képes aludni benne.

Hogyan válasszon hálózsákot? 

Hálózsákot nem csupán a kinézete és funkciója alapján választunk, hanem főként a hőmérsékleti besorolása alapján.  A komfort hőmérséklet azt a hőfokot jelöli, amelyben kényelmesen átaludható az éjszaka. A hőmérsékletet limit jelöli azt a hőfokot, amelyben kevésbé komfortosan ugyan, de még át tudjuk aludni az éjszakát. Az extrém jelöli pedig azt a hőmérsékletet, amelynek kitéve a hálózsákot egy egészésges felnőtt túlélheti az éjszakát.

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Nyári
Töltelék Mikroszál

Max. struktúra

Max. magasság 195 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Négyszögletes
Bekapcsolás Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 920 g

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTsc1692
Termékszám:  8591686134018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05