Oldal frissítése

CATLER turmixbögre PB 2011

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

CATLER turmixbögre PB 2011

Régóta vágyik egy frissítő felüdülésre út közben? Ezzel a két turmixbögrével lehetséges. CATLER PB 4010 és PB 4050 gépekkel egyszerűen elkészítheti a legfinomabb turmixot. A mai divatos és népszerű turmixok és gyümölcskásákat már otthonában is elkészítheti és magával viheti bárhova ebben a két kiváló turmixbögrében. Egy kis gyümölcs vagy zöldség összekeverve tejjel vagy joghurttal egy frissítő felüdülést fog hozni Önnek. Ez a két hordozható turmixbögre a CATLER PB 4010 a PB 4050 gépekkel kompatibilis. A készlet 2 db 500 ml-es turmixbögrét tartalmaz. A bögréket zárható, levehető sapkával látták el, így kényelmesen magával viheti munkába, iskolába vagy akár a strandra. 

Legfontosabb jellemzői

  • 2 db turmixbögre
  • térfogat: 500 ml
  • Anyaga: Eastman TritanTM
  • Kompatibilis modellek -CATLER PB 4010, PB 4050
  • hordozható
  • zárható fedél
  • mosogatógépben mosható
  • felülete ellenáll a karcolásnak

minőségi anyagból

A bögrék magas minőségű Eastman TritanTM anyagból készültek. Az anyag ellenáll a nagy terhelésnek, karcálló és mosogatógépben mosható. A belülről záródó fedél biztonságban tartja a bögre tartalmát, így az nem folyik ki még a táskájában sem. Fogyassza kényelmesen, útközben az otthon elkészített turmixot ebből a kiváló, minőségi bögréből. Ezáltal időt takarít meg Önmagának. Merüljön el a turmixok birodalmában és alkossa meg álmai turmixát, amit aztán örömmel fogyaszthat ebből a bögréből. Ezt a bögrét imádni fogja!

 
Kód:  EAV2020d2
Termékszám:  PB2011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20