Oldal frissítése

CATLER MF 8010

4,9 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CATLER MF 8010

Indukciós fűtés

A CATLER MF8010 tejhabosító kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A tej melegítése a habosítóban indukciós technológiával történik. Így gyorsan és egyenletesen melegszik a folyadék, aminek köszönhetően nem csak gyorsabbá teszi az elkészítését, de az eszköz is kevesebb ideig kell hogy működjön, ezzel energiát takarítva meg Önnek.


intuitív

Intuitív

Egy egyszerű forgó tárcsával könnyedén állíthatja a hőmérsékletet és a szerkezet egyéb funkcióit. A gomb lenyomásával be- vagy kikapcsolhatja a folyadék melegítését. Fordítsa el a tárcsát a folyadék hőmérsékletének beállításához, melyet 40 és 80 °C közé tehet. A COLD STIR funkciónak köszönhetően melegítés nélkül is elkészíteti italát. Ez a funkció tökéletes amennyiben egy hűs, frissítő italt szeretne, vagy csak az összetevőket szeretné feloldani.


Habosító tartozék

A készülék mellett további két különböző tejhabosító toldalékot talál a csomagban, mellyel gyorsan és egyszerűen elkészítheti kiválasztott italát. A Cappucino toldalék segítségével sűrűbb, krémesebb habot kaphat, a Latte kiegészítő pedig lágyabb, könnyedebb hab elkészítésére szolgál.

habzó mellékletet

praktikus

Praktikus

A tejhabosító emellett egy praktikus tárolóval van ellátva a hátsó részén, ahol az éppen nem használt fejet tarthatja. A rozsdamentes acél kancsó tetejében egy hasznos kis mérőpoharat talál, amellyel kimérheti és hozzáadhatja az alapanyagokat.


Műszaki adatok:

anyaga:
rozsdamentes acél

Fűtési mód:
indukciós

szabályozás:
hátulról világított gomb

Egyéb jellemzők:
hideg keverés COLD STIR funkcióval
Két habosító fej (cappuccino, latte)
rozsdamentes acél kancsó
Praktikus kivehető mérőpohár

Hőmérséklet beállítás:
40-80 ° C

méretek:
15 × 16 × 26 cm

Kód:  EAN7016d
Termékszám:  MF8010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20